05 June 2017

Paul Penders



Nota oleh Dato' Roslan dari facebook beliau.
Since dah screenshot, sayang pula nak delete.
So here it is.

What is Paul Penders? Secara umum, Paul Penders adalah produk kecantikan yang bebas bahan kimia. Dato Roslan kenal direct dengan Paul ni.

Dari carian google, PP pernah hadir to public (malaysia) dah sebelum ni. Macam ala-ala cosway.
Tapi aku pun tak pernah dengar dan maybe lepas tu pun senyap. So maybe Dato Roslan nak run biz ni, sebab product hanyalah alat. Marketing rulez.

Adakah iPhone memiliki spec phone paling hebat? Tak!
Sebab iphone ada dia punya 'raving fans' dan Apple works like a marketing company, sell life style and added values.
(Barang dikilangkan di China, tak semua part Apple yang buat sendiri)

Sekian, short note from me.


0 comments: